2 en 5 mei

Graham Lowlanders Pipes and Drums

Activiteiten
Graham Lowlanders 2 mei Sneek

2 en 5 mei

Graham Lowlanders Pipes and Drums

Activiteiten
Graham Lowlanders 2 mei Sneek
Graham Lowlanders 2 mei Sneek

2 en 5 mei

Graham Lowlanders Pipes and Drums

Activiteiten

Graham Lowlanders Pipes and Drums

De Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden is opgericht in 1972 en is de grootste doedelzakband in Fryslân en de oudste van Noord-Nederland. De Graham Lowlanders Pipes and Drums verspreidt meer dan 45 jaar de klanken van de Schotse muziek, zowel in Nederland als in delen van Europa. De band verzorgt jaarlijks vele optredens, zowel als Full Band of als Mini Band. De band treed op tijdens o.a: Schützenfesten, festivals, taptoe’s, dorpsfeesten, Highland Games, uitvaarten, verrassingsoptredens, jubilea of zomaar een mooie zondagmiddag. De Graham Lowlanders Pipes and Drums is door de jaren heen uitgenodigd op herdenkingen en bevrijdingsmanifestatie’s in nederland. De Graham Lowlanders zijn trots om op 2 en 5 mei te mogen optreden in Sneek tijdens Bevrijdingsactiviteiten 2020.  Immers, 75 jaar geleden waren het ook doedelzakspelers die voorop liepen met onze bevrijders in de vele dorpen en steden in Fryslân.

De Graham Lowlanders Pipes and Drums vertolkt klassieke schotse doedelzakmuziek, de zogenoemde traditionals. De bandleden treden doorgaans op in full-dress uniform. Dit maakt een optreden extra bijzonder, elk optreden roept dan ook veel reacties op bij het publiek.

 

Graham Lowlanders Pipes and Drums

De Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden is opgericht in 1972 en is de grootste doedelzakband in Fryslân en de oudste van Noord-Nederland. De Graham Lowlanders Pipes and Drums verspreidt meer dan 45 jaar de klanken van de Schotse muziek, zowel in Nederland als in delen van Europa. De band verzorgt jaarlijks vele optredens, zowel als Full Band of als Mini Band. De band treed op tijdens o.a: Schützenfesten, festivals, taptoe’s, dorpsfeesten, Highland Games, uitvaarten, verrassingsoptredens, jubilea of zomaar een mooie zondagmiddag. De Graham Lowlanders Pipes and Drums is door de jaren heen uitgenodigd op herdenkingen en bevrijdingsmanifestatie’s in nederland. De Graham Lowlanders zijn trots om op 2 en 5 mei te mogen optreden in Sneek tijdens Bevrijdingsactiviteiten 2020.  Immers, 75 jaar geleden waren het ook doedelzakspelers die voorop liepen met onze bevrijders in de vele dorpen en steden in Fryslân.

De Graham Lowlanders Pipes and Drums vertolkt klassieke schotse doedelzakmuziek, de zogenoemde traditionals. De bandleden treden doorgaans op in full-dress uniform. Dit maakt een optreden extra bijzonder, elk optreden roept dan ook veel reacties op bij het publiek.

 

Menu