1 mei

Bezoek van de Joodse onderduikerskinderen

Activiteiten
13:30 - 17:30 uur
Joodse onderduik kinderen

1 mei

Bezoek van de Joodse onderduikerskinderen

Activiteiten
13:30 - 17:30 uur
Joodse onderduik kinderen
Joodse onderduik kinderen

1 mei

Bezoek van de Joodse onderduikerskinderen

Activiteiten
13:30 - 17:30 uur

Bezoek van de Joodse onderduikerskinderen

Amsterdamse baby’s en peuters die naar Friesland werden gesmokkeld en ondergedoken waren in Friesland, werden verdeeld  via Sneek. Deze nu al oude mensen bezoeken Sneek op 1 mei. Programma van 13.30-17.30 uur (Project Gerard van der Veer).

In de loop van de dag komen een groot aantal leden van de DPA (Dutch Peace Army) de opbouw van dit legerkamp uit breiden met voertuigen en ondermeer een veldkeuken om er hier een  gezellige “groene” boel van maken!

DPA legerkamp

Bezoek van de Joodse onderduikerskinderen

Amsterdamse baby’s en peuters die naar Friesland werden gesmokkeld en ondergedoken waren in Friesland, werden verdeeld  via Sneek. Deze nu al oude mensen bezoeken Sneek op 1 mei. Programma van 13.30-17.30 uur (Project Gerard van der Veer).

In de loop van de dag komen een groot aantal leden van de DPA (Dutch Peace Army) de opbouw van dit legerkamp uit breiden met voertuigen en ondermeer een veldkeuken om er hier een  gezellige “groene” boel van maken!

DPA legerkamp
Menu