5 mei

Komst Canadezen, Bevrijdingsvlam, bevrijdingslunch en slotconcert

Activiteiten
Martiniplein
Bevrijdingsdag Sneek

5 mei

Komst Canadezen, Bevrijdingsvlam, bevrijdingslunch en slotconcert

Activiteiten
Martiniplein
Bevrijdingsdag Sneek
Bevrijdingsdag Sneek

5 mei

Komst Canadezen, Bevrijdingsvlam, bevrijdingslunch en slotconcert

Activiteiten
Martiniplein

Komst Canadezen, Bevrijdingsvlam, bevrijdingslunch en slotconcert

Komst colonne van Keep Them Rolling met Canadees(zen) voorafgegaan door de Piperband “Graham Lowlanders”. Tevens aankomst lopers van atletiek vereniging Horror met de bevrijdingsvlam uit Wageningen, op het Oud Kerkhof wordt deze overgedragen ontstoken. Ook is er die dag een grote bevrijdingslunch in de stad. De dag en daarmee de festiviteiten worden afgesloten met een groot openluchtconcert op het Martiniplein.

 

Foto: copyright Jan Douwe Gorter

Komst Canadezen, Bevrijdingsvlam, bevrijdingslunch en slotconcert

Komst colonne van Keep Them Rolling met Canadees(zen) voorafgegaan door de Piperband “Graham Lowlanders”. Tevens aankomst lopers van atletiek vereniging Horror met de bevrijdingsvlam uit Wageningen, op het Oud Kerkhof wordt deze overgedragen ontstoken. Ook is er die dag een grote bevrijdingslunch in de stad. De dag en daarmee de festiviteiten worden afgesloten met een groot openluchtconcert op het Martiniplein.

 

Foto: copyright Jan Douwe Gorter

Menu