25 april

Kidsproject

Activiteiten
Veemarkthal
Kidsproject 25 april Sneek

25 april

Kidsproject

Activiteiten
Veemarkthal
Kidsproject 25 april Sneek
Kidsproject 25 april Sneek

25 april

Kidsproject

Activiteiten
Veemarkthal

Kidsproject

Kidsproject

KidsProject in de Veemarkthal doet mee aan de manifestatie 75 jaar Vrijheid Sneek. Een deel van de Veemarkthal is die dag omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen. De grootste houten treinbaan van Nederland, met meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen, staat daar opgesteld op lage tafels. Genoeg voor uren speelplezier. KidsProject is een initiatief van Het Nationaal Modelspoor Museum.
En voor wie spelen met de houten treinbaan in de Veemarkthal nog niet genoeg is kan daarna in het Modelspoor Museum ook de tentoonstelling Het spoor, voor, tijdens en na de oorlog bezoeken. (Wel een kaartje kopen)

De speciale tentoonstelling Het spoor, voor, tijdens en na de oorlog wordt bij die gelegenheid aangevuld met expositie 75 jaar Vrijheid Sneek. De tentoonstelling is vanaf 15 april te bezoeken in het Nationaal Modelspoor Museum. Dat is gevestigd in het station van Sneek. Het museum kan bezocht worden op dinsdag t/m vrijdag en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is het open van 10.00 tot 17.00 uur. Het museum is goed bereikbaar met auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.

Kidsproject 25 april Sneek

Modelbouw show

In de Veemarkthal zijn voor jong en oud modeltrucks en andere automatisch bestuurbare voertuigen te bekijken. Ook wordt er een bassin aangelegd voor automatisch bestuurbare bootjes.
De trucks zijn schaal 1: 14 en kleine kinderen mogen, als ze willen, een rondje meerijden in zo’n truck.

Aanwezig zijn:
Demo 10 modelbootjes radiografisch
Demo 30 modelvoertuigen radiografisch
Demo 6 grotere modellen radiografisch
Demo N-modelspoorbaan
Show 24 historische vrachtwagens
Demo modelbouw / showmodellen
Scooter/motor/auto/vrachtwagen

Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij
Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij
Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij Veemarkthal

Kidsproject

Kidsproject

KidsProject in de Veemarkthal doet mee aan de manifestatie 75 jaar Vrijheid Sneek. Een deel van de Veemarkthal is die dag omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen. De grootste houten treinbaan van Nederland, met meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen, staat daar opgesteld op lage tafels. Genoeg voor uren speelplezier. KidsProject is een initiatief van Het Nationaal Modelspoor Museum.
En voor wie spelen met de houten treinbaan in de Veemarkthal nog niet genoeg is kan daarna in het Modelspoor Museum ook de tentoonstelling Het spoor, voor, tijdens en na de oorlog bezoeken. (Wel een kaartje kopen)

De speciale tentoonstelling Het spoor, voor, tijdens en na de oorlog wordt bij die gelegenheid aangevuld met expositie 75 jaar Vrijheid Sneek. De tentoonstelling is vanaf 15 april te bezoeken in het Nationaal Modelspoor Museum. Dat is gevestigd in het station van Sneek. Het museum kan bezocht worden op dinsdag t/m vrijdag en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is het open van 10.00 tot 17.00 uur. Het museum is goed bereikbaar met auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.

Kidsproject 25 april Sneek

Modelbouw show

In de Veemarkthal zijn voor jong en oud modeltrucks en andere automatisch bestuurbare voertuigen te bekijken. Ook wordt er een bassin aangelegd voor automatisch bestuurbare bootjes.
De trucks zijn schaal 1: 14 en kleine kinderen mogen, als ze willen, een rondje meerijden in zo’n truck.

Aanwezig zijn:
Demo 10 modelbootjes radiografisch
Demo 30 modelvoertuigen radiografisch
Demo 6 grotere modellen radiografisch
Demo N-modelspoorbaan
Show 24 historische vrachtwagens
Demo modelbouw / showmodellen
Scooter/motor/auto/vrachtwagen

Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij
Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij
Modeltrucks Sneek 75 jaar vrij Veemarkthal
Menu