Privacyverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Stichting Sneek 75 jaar vrij.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Sneek 75 jaar vrij kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Sneek 75 jaar vrij, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Sneek 75 jaar vrij verstrekt.

Bij Sneek 75 jaar vrij kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Sneek 75 jaar vrij deze gegevens nodig heeft

Sneek 75 jaar vrij verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Hoelang Sneek 75 jaar vrij gegevens bewaart

Sneek 75 jaar vrij bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia, telefoonnummer en e-mailadres: onbepaald, zo lang ons contact redelijkerwijs duurt.

Gegevens over je activiteiten op onze website: 27 maanden, voor statistische doeleinden (via Google Analytics) .

Internetbrowser en apparaat type: 27 maanden, voor statistische doeleinden (via Google Analytics).

Delen met anderen

Sneek 75 jaar vrij verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Sneek 75 jaar vrij worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Sneek 75 jaar vrij gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Sneek 75 jaar vrij maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Sneek 75 jaar vrij te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.  Sneek 75 jaar vrij heeft hier geen invloed op.

Sneek 75 jaar vrij heeft Google geen toestemming gegeven om via Sneek 75 jaar vrij verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@sneek75jaarvrij.nl. Sneek 75 jaar vrij zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL

Sneek 75 jaar vrij neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Sneek 75 jaar vrij maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Sneek 75 jaar vrij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Sneek 75 jaar vrij op via info@sneek75jaarvrij.nl.

Contact

Sneek 75 jaar vrij is als volgt te bereiken:

  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 860023035
  • E-mailadres: info@sneek75jaarvrij.nl

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.

Menu